nl | fr | eng

Reclamedragers

Verschillende van onze verpakkingen kunnen ook als reclame dragers gebruikt worden. Broodzakken zijn hier het ideale voorbeeld van. Broodzakken en ook frechpack papier kunnen de ideale manier van reclame zijn om een boodschap uit te dragen naar een grote variŽteit van publiek. Dit kan gaan van een reclame campagne voor een jeugdbeweging, sportvereniging, evenement, een opendeurdag voor scholen of bedrijven en zelfs een aankondiging van het gemeentebestuur. Wij zijn voorzien om deze reclameboodschap uit te werken voor een kleine gemeentelijke campagne tot grote nationale en internationale campagnes.
 
Oplage
Van 10.000 stuks tot ...
 
 
Bedrukking
Wij kunnen een bedrukking aanbieden van 1 tot 4 kleuren.
 
 
Betaling
In verband met de betalingen vragen wij een voorschot van 60% voordat wij de drukstempels laten maken.
 
 
Wat heeft u nodig om aan een project te beginnen:
  • een ontwerp in pdf
  • een idee van oplage (welke oppervlakte wenst u te bereiken)
    (het beste is om op voorhand even te kijken hoeveel bakkers of beenhouwers er in de buurt zitten die wenst te bereiken, aan de hand daarvan weet u ongeveer hoeveel verpakkingen u nodig zal hebben)
  • een budget (voor 10.000 broodzakken met een 1 kleur bedrukking heeft u een budget odig van 270 euro excl. btw)
  • daarna kan u een prijsaanvraag indienen en word er een offerte op maat gemaakt voor uw aanvraag

Gelieve er rekening mee te houden dat er zes weken zullen verstrijken tussen het goedkeuren van de offerte plus proefdrukken en het ontvangen van het afgewerkte product (afhankelijk van de oplage natuurlijk).