nl | fr | eng

Papier en karton op vel

Courantpapier, casse papier 

Dit papier is het beste alternatief wanneer u iets zoekt om te verpakken, te beschermen en om te gebruiken als opvulmateriaal. Dit is een 45 gram papier dat u in elk gewenst formaat bij ons kan bestellen.

 

Klik op onderstaande foto's

courantpapier courantpapier courantpapier courantpapier courantpapier

 

Foodpack
 
Papier dat geschikt is om rechtstreeks in contact te komen met voeding, dit word zeer veel gebruikt door bakkers om onderaan in de manden te leggen waar de
broodjes in gepresenteerd worden.
Het papier heeft ook de goede eigenschap dat wanneer hier frieten in verpakt worden de dampen worden geabsorbeerd zodat de frietjes lekker krokant blijven.

 

Vellenversnijding

Machines die een groot gamma van producten aankunnen (tot drukkerijwerk toe). Alles van 30 gram tot 450 gram. Rollen vanaf 300 mm tot en met 2200 mm. 2 verschillende vellensnijmachines met hun eigen voordelen. Gestapeld bulk op pallet zodat deze achteraf bedrukt kunnen worden of verdere verwerking kunnen ondergaan. Alsook verpakt in riemen per kg of aantal vellen.

 
Klik op onderstaande foto's

vellenversnijding vellenversnijding vellenversnijding vellenversnijding vellenversnijding

 

Bedrukte vellen

Vellen bedrukken (van rol naar vel) in flexodruk. Dit is uitermate geschikt om kraftvellen, heliopapier en zelfs krantenpapier mee te bedrukken. Een standaardmotief uit ons gamma ziet u op onderstaande foto's.

 

Klik op onderstaande foto's

bedrukte vellenbedrukte vellen